EL FORAT DE LLABERIA

Aquesta setmana és el torn del Cesc. La darrera incorporació a l’equip de Mas Martinet, ara fa un any i mig.  Ell és qui té cura del vi durant tot el procés, des de que entra en forma de raïm, fins que marxa ja embotellat cap a les vostres cases.

En Cesc es va traslladar al Priorat ara fa uns anys cridat pel món del vi i la viticultura. Però no només el vi va ser el responsables d’aquesta descisió. El paisatge de la comarca i, en concret, el lloc que ha triat ensenyar-nos, també va ser molt important per ell.

El Forat de Llaberia li va oferir la pau i la connexió amb la comarca que necessitava per establir-s’hi. Un lloc que sempre el fa sentir còmode per ser un mirador privilegiat de la plana agrícola i les serres que l’envolten. Avui, el dia despunta emboirat, però precisament aquesta boira ens pinta el paisatge d’encant i misteri.

El Forat és una petita cova de 16 m. de recorregut amb dues entrades. Per arribar-hi, seguim el camí del guerriller Carrasclet i després de 30 minuts de breu però molt intensa pujada arribem al mirador. La serra de Llaberia presenta relleus molt pronunciats i grans barrancs. La naturalesa calcària de les seves roques, ajudada per l’acció continua de l’aigua i del vent, va originar l’aparició de coves i grutes com aquesta.

Un racó més a descobrir pels amants del senderisme i la natura més salvatge.

Nuestra web usa cookies para mejorar la experiencia de usuario y le recomendamos aceptar su uso para aprovechar plenamente la navegación.