CLOS MARTINET

Clos Martinet és el Priorat dels anys 80. El vi dels que van creure en el terroir i van dedicar tots els seus esforços en cuidar el procés i la forma… És el vi de la generació que ens precedeix.

Diferents varietats, de diferents orientacions i ubicacions. Passa per depòsits de ciment, damajoanes, barriques de roure francès, foudres i també gerres d’argil·la per entendre tota la seva complexitat.

Un vi profund i càlid, saborós i elegant. El Priorat més clàssic i reconeixible.

MARTINET BRU

Martinet Bru és la porta al Priorat. És un vi dels nostres temps, més accesible en tots els sentits.

Les finques d’on prové, són finques que reben la garbinada, una brisa humida i marina que destaca per refrescar les últimas hores de les tardes més caloroses de l’estiu, el que ajuda aconseguir maduracions més lentes i prolongades.

Un vi modern, amable, llaminer, fresc però amb l’estructura i mineralitat típiques de la nostra zona. La vessant més bevible del Priorat.

CAMÍ PESSEROLES

Camí Pesseroles és el reflex del seu emplaçament, l’antic camí de ferradura de Gratallops a Porrera, on t’enfonses a la pissarra fins els genolls. Reflex també d’aquella carinyena més vella, de més de 80 anys, i d’una garnatxa més jove, de 30 anys.

Un vi que fermentem en barriques obertes de castanyer i que criem també en fusta de castanyer i damajoanes.

Pura mineralitat i rusticitat, un homenatge al Priorat dels anys 50, en plena postguerra i revolució industrial.

ELS ESCURÇONS

Els Escurçons és un homenatge al Priorat d’abans de la fil·loxera, quan es treballaven les parts més altes i la garnatxa, principalment.

Un 100% garnatxa d’una vinya a 600 metres. La finca més alta del Priorat sobre terra de pissarra ferruguinosa. Un vi molt fi i elegant on es mostra la vessant més agradable del Priorat.

Fermentat en argil·la i criat també en argil·la i damajoanes. És un vi que fuig de l’estructura, la contundència i la rusticitat típica del Priorat per oferir lleugeresa, fragilitat i maduresa dels vins d’abans.

RANCI DOLÇ

Un vi molt especial, un homenatge a la història i a la manera tradicional de elaborar els vins rancis en el Priorat.

Un 100% garnatxa dolça natural que es cria en barriques molt velles de més de 100 anys i amb les seves mares centenàries. La primera lleva d’aquest vi es va embotellar després de més de 20 anys de criança.

Una joia delicada i molt llaminera, però també molt fina i equilibrada.

PESSEROLES BRISAT

El Pesseroles Brisat és un viatge emocional a la recuperació dels brisats, vins de raïm blanc macerats amb la pell.

És un vi artesanal, fet amb les mans que fermenta lentament en fred i macera durant 3 mesos amb la pell per després realitzar una llarga criança en una gerra de ceràmica vidriada i damajoanes.

És un vi de potent estructura en boca i notes d’oxidació que mostra la gran capacitat d’envelliment dels vins blancs mediterranis del sud.

Nuestra web usa cookies para mejorar la experiencia de usuario y le recomendamos aceptar su uso para aprovechar plenamente la navegación.