clos martinet

Clos Martinet prové de les parceles de la finca del Mas d’en Martinet, situada a la zona dels vins de vila de Gratallops. El sól de llicorella i les diferents exposicions de la vinya li donen la tipicitat de finca any rera any.

Garnatxa negra, carinyena i garnatxa peluda també sirà, merlot i cabernet sauvignon.

Martinet Bru

El Martinet Bru prové, en part, d’una finca anomenada Mas Seró, situada a la zona de vila dels Masos de Falset. La finca de la Serra Alta, a 400 m d’alçada i orientada al sudoest i una finca a Torroja, més freda i profunda.

Garnatxa negra, carinyena, sirà i un petit porcentatge de merlot i cabernet sauvignon. 

camí pesseroles

Camí Pesseroles prové cada any de les 3 parceles que tenim a la vora del vell camí entre Gratallops i Torroja, que porta el mateix nom.

El sól de llicorella esmicolada, la plantació en coster i l’edat de la vinya (que supera els 80 anys) li donen la tipicitat pròpia.

els escurçons

Els Escurçons és un vi exclusivament de Garnatxa negra de la finca que porta el seu mateix nom, situada a la zona dels vins de vila de Gratallops, en el punt geogràfic de la Serra Alta.

El sól de llicorella ferruginosa, l’alçada de 601 metres i l’exposició sud-sudoest de les vinyes li donen una personalitat única.

pesseroles brisat

Prové de la finca de blanc que tenim al camí de Pesseroles, plantada l’any 2002, amb varietats tradicionals del Priorat com el Picapoll blanc, el Pedro Ximenez i la Garnatxa blanca. El sól de llicorella esmicolada de les vinyes a la vora del camí compta amb un subsòl amb més presència d’argil·les que en d’altres finques i això fa que sigui un vi de gran estructura.

Nuestra web usa cookies para mejorar la experiencia de usuario y le recomendamos aceptar su uso para aprovechar plenamente la navegación.