COMENCEM

La pandèmia ens ha fet replantejar algunes coses i sobretot prioritzar. Sabem que res és el que és per sempre i que d’un dia per l’altre, tot pot canviar. Així que necessitem focalitzar la nostra mirada i canviar la perspectiva.

Ja feia temps que pensàvem que havíem de fer una pàgina web. Si, si… amb els temps que corren i encara no en teníem. I per fi, ja està aquí, ja la tenim!

Veureu que és una web senzilla, una introducció al celler, als productes i a la nostra filosofia. I, el més important, aquí on sou ara, el blog: un espai on aprofundir en tots aquells temes que creiem que poden ser d’interès per compartir amb tots vosaltres. Un lloc que utilitzarem per explicar en què creiem i perquè. El què fem i com ho fem. Els que som i a què dediquem el nostre temps. Articles, vídeos, fotos, entrevistes… diferents formats i diferents narradors. Nosaltres i d’altres en sintonia amb nosaltres. I tot amb un objectiu comú: que us sentiu també part de nosaltres!

 

Benvinguts al blog de Mas Martinet!

Nuestra web usa cookies para mejorar la experiencia de usuario y le recomendamos aceptar su uso para aprovechar plenamente la navegación.